Breaking News

Η Σούλα Αθανασιάδου πέθανε και δεν το έμαθε κανείς (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αγαπημένη ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 93 ετών, τον περασμένο Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή μόλις τη Δευτέρα (25/7).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daisy.gr, η Σούλα Αθανασιάδου πέθανε λίγες ημέρες μετά το Πάσχα. Η κηδεία της έγινε στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, παρουσία μόνο επτά ανθρώπων, κυρίως φίλων και συγγενών.

Να σημειωθεί ότι και η wikipedia ενημερώνει ότι πέθανε τον Απρίλιο του 2022, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τα τελευταία χρόνια η Σούλα Αθανασιάδου έπασχε από αλτσχάιμερ. Μάλιστα στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς "Θα βρεις τον δάσκαλο σου" είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα συμπτώματα της νόσου.

Η Αθανασία (Σούλα) Αθανασιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1929 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν.

Συμμετείχε σε πολλές ταινίες, κυρίως τη δεκαετία του 1960. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1956, στην ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη "Οι άσσοι του γηπέδου" και τρία χρόνια αργότερα συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην βουκολική ταινία "Αστέρω".

Τηλεοπτικά, ξεχώρισε στις σειρές "Λόγω τιμής", "Εγκλήματα", "Βότκα πορτοκάλι", "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" και "Λένη". Ο ρόλος που την καθιέρωσε ήταν αυτός της Μάχης στα "Εγκλήματα".


Ο τελευταίος ρόλος της ήταν στο θέατρο το 2005, στην παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας", στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη.

Δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη. Ήταν σύζυγος του, επίσης, ηθοποιού Γιώργου Δάνη, που απεβίωσε το 1995.





Με πληροφορίες από: wikipedia