Breaking News

Survivor: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Η ανακοίνωση του Γ. Λιανού: Έτσι θα προκύψει η τριάδα του Ημιτελικού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολη και εξαιρετικά κρίσιμη ήταν η αποχώρηση στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στάθης Σχίζας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό.

Η τετράδα «κλείδωσε» και την αποτελούν οι: Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Στάθης Σχίζας.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες σχετικά με τον Ημιτελικό της Αθήνας: «Ακολουθούν δύο σημαντικοί αγώνες για τη συνέχειά σας. Στους δύο αυτούς αγώνες οι δύο νικητές θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τις δύο από τις τρεις θέσεις του ημιτελικού. Για τους υπόλοιπους δύο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι δύο παίκτες, που δεν θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, θα περάσουν για μία τελευταία φορά τη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού, η οποία θα ξεκινήσει εδώ, στο τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί ζωντανά στην Αθήνα, όπου θα μάθουμε τον τρίτο παίκτη που θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα του Hμιτελικού».

Δείτε τα βίντεο.