Breaking News

Survivor - Μαρία Αντωνά: «Είμαι πολύ περήφανη για τον Άρη, συγχαρητήρια στον Στάθη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον τελικό του Survivor σχολίασε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη, που πήρε τη δεύτερη θέση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου, που είμαστε μαζί και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να περιγράψω την περηφάνια που έχω γι' αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε και αγωνίστηκε... Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα κι ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια και στον Στάθη Σχίζα που είναι ο μεγάλος νικητής», είπε η Μαρία Αντωνά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα που σχολιάζουν την αντίδρασή μου στην ανακοίνωση του νικητή, του Στάθη Σχίζα. Ειλικρινά θέλω να σας πω, δεν ήταν ότι έβγαλα κακία απέναντι στον Στάθη. Σηκώθηκα επάνω και στενοχωρήθηκα για τον Άρη μου. Θέλω να το διευκρινίσω αυτό γιατί μου στέλνουν πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε "γιατί το έκανες αυτό;". Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Στενοχωρήθηκα για τον αγώνα του Άρη. Τον Στάθη τον αγκάλιασα πάρα πολλές φορές και πίσω στο backstage, του είπα και μπράβο και εύχομαι να δεις και το παιδάκι σου. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και θέλω να το διευκρινίσω... Απλά στενοχωρήθηκα για τον άνθρωπό μου».

Δείτε τα βίντεο.