Breaking News

Survivor - Στάθης Σχίζας: «Αυτά τα παιδάκια είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε απλά παίκτες σε ένα reality» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Love it» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος συγκίνησε την Ιωάννα Μαλέσκου όταν αναφέρθηκε στη δωρεά που θα κάνει.

Μετά τη νίκη του στον τελικό του Survivor, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πώς θα διαχειριστεί ένα μέρος από τα χρήματα που πήρε... «Πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νικητής του Survivor 2022 δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Είχα έρθει κοντά με το Σπύρο Μαρτίκα και - επειδή ήξερα ότι βοηθάει κόσμο - του είχα πει τη σκέψη μου σχετικά με το τι θέλω να κάνω σε περίπτωση που νικήσω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να το πω για να μη νομίσει ο κόσμος ότι το χρησιμοποιώ για λόγους δημοτικότητας. Είχα πει ότι θα το ανακοινώσω στον κόσμο αν κατακτήσω το έπαθλο». 

Και πρόσθεσε: «Είμαι μπαμπάς, οπότε είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος στο κομμάτι με τα παιδάκια. Είχα βρεθεί μια φορά στον Άγιο Σάββα, όταν έκανε η μητέρα μου χημειοθεραπείες και κατά λάθος βρέθηκα στον 6ο όροφο, στην πτέρυγα με τα παιδάκια... Αυτά τα παιδάκια είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε απλά παίκτες σε ένα reality, τελεία. Αυτά θέλουν τη στήριξή μας. Θέλω να τα βοηθήσω, αλλά και να τα στηρίξω με την παρουσία μου εκεί».