Breaking News

Τάσος Κωστής: «To Metoo είναι ένα σοβαρό κίνημα που το ξεφτιλίσαμε στην Ελλάδα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Τάσος Κωστής, ο οποίος ρωτήθηκε για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

«To Metoo είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό κίνημα, που το ξεφτιλίσαμε στην Ελλάδα. Το κίνημα κατέληξε σε τέσσερις ανθρώπους, τους... εξής δύο... Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης ήταν όλο το πρόβλημα του Metoo; Δεν έγινε καμία εξυγίανση στο χώρο... Οι κατηγορίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι πολύ βαριές, άλλο σeξουαλική προτίμηση κι άλλο κακoποίηση αvηλίκου. Είναι δολοφονία χαρακτήρα αυτό... Eγώ διαφωνώ γιατί οι δίκες γίνονται κλειστές, αφού τα έχετε πει όλα στην τηλεόραση», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον καταστρέψαμε, που δεν δουλεύει, όπως και τον Παύλο Χαϊκάλη. Τι έκανε; Ποιο είναι αυτό το ποινικά κολάσιμο που έχει;  Τον Γιώργο Κιμούλη τον κρέμασαν στα μανταλάκια και του κατέστρεψαν την καριέρα».

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ, για λόγους συμπεριφοράς. Εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν καταδικαστεί, πάει να πει ότι είναι αθώος, οπότε γιατί να μην συνεργαστώ μαζί του;», τόνισε ο Τάσος Κωστής.