Breaking News

Βυθίστηκε στο πένθος η Ρένα Κουμιώτη - Έφυγε από τη ζωή ο γιος της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες στιγμές περνάει η σπουδαία τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της γιος, Νίκος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, πριν από μερικές ημέρες η Ρένα Κουμιώτη αποχαιρέτησε για πάντα το γιο της, Νίκο, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η μεγαλύτερη θλίψη για τη μεγάλη ερμηνεύτρια είναι ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του, αφού σοβαρά προβλήματα υγείας την κρατούν μακριά από συγκινήσεις και δημόσιες εμφανίσεις.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, παρουσία συγγενών και φίλων, τόσο της μεγάλης ερμηνεύτριας όσο και του γιου της Νίκου.

Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της και καρπός του έpωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, έναν από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έpωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε, σε μικρή ηλικία, παντρεύτηκε και απέκτησε το γιο του Νίκο. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια το ζευγάρι τα πέρασε στην περιοχή του Ελληνικού, όπου είχαν αποκτήσει το πρώτο τους σπίτι. Ωστόσο, ύστερα από δύο χρόνια χώρισαν. 

Η Ρένα Κουμιώτη είναι μία από τις πιο σπουδαίες τραγουδίστριες του «Νέου Κύματος». Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αττικής, στις 3 Μαΐου 1948. Οι γονείς της ήταν πρόσφυγες: ο πατέρας της Σμυρνιός και η μητέρα της Κωνσταντινοπολίτισσα.