Breaking News

X Factor: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας Κατερίνας Λαζαρίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε όμορφα με όλα τα παιδιά. Ήταν μια αξέχαστη πορεία... Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι μακροχρόνια, θέλω βήμα - βήμα να το πηγαίνω... Δεν είχα σκοπό να πάω... Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στη σκηνή του X Factor, αλλά μου βγήκε σε καλό...», είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» η Κατερίνα Λαζαρίδου, η οποία είναι η μεγάλη νικήτρια του X Factor....

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, να μπω σε ένα στούντιο και να κάνω όμορφα πράγματα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι είμαι η νικήτρια».

Η Κατερίνα Λαζαρίδου - που κέρδισε 150.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records - θα εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα στις συναυλίες του συγκροτήματος.

«Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω συμμετοχή. Δήλωσα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν την οντισιόν, γιατί με πίεσε ένας καλός μου φίλος», τόνισε ο δεύτερος νικητής του X Factor, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, που κέρδισε 50.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο του Mega.