Breaking News

Χριστίνα Μηλιού: «Είχα μια άσχημη συνεργασία με γνωστό τραγουδιστή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το νέο της τραγούδι, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Γιάννη Πλούταρχο και μία άσχημη συνεργασία που είχε στο παρελθόν μίλησε η Χριστίνα Μηλιού στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

«Το νέο μου τραγούδι "Ρόδα" μιλάει για μια ιστορία εpωτικού περιεχομένου. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό το τραγούδι... Ήθελα πολύ να γυρίσει η... ρόδα για μια προηγούμενη σχέση μου, αλλά τελικά δεν γύρισε», είπε η Χριστίνα Μηλιού.

Και συνέχισε: «Τον Θέμη Αδαμαντίδη τον γνωρίζω σχεδόν απ' όταν γεννήθηκα. Ήταν φίλος και συνεργάτης με τον μπαμπά μου κι έχω μια πολύ γλυκιά και καλή εικόνα. Ήταν πάντα πολύ τρυφερός. Δεν έχω την εικόνα αυτή που έχουν παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα για τον Θέμη. Δεν γνωρίζω τι πραγματικά μπορεί να έχει συμβεί».

«Ο Γιάννης Πλούταρχος με έχει στηρίξει πολύ και τον αγαπώ πολύ. Έχω καλές σχέσεις με όλη την οικογένειά του», τόνισε η όμορφη τραγουδίστρια.

Και εξομολογήθηκε: «Είχα μία άσχημη συνεργασία με έναν αρκετά γνωστό τραγουδιστή. Δεν ήταν προσωπικό, νομίζω ότι έτσι είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν έφυγα, παρέμεινα στη δουλειά μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του».