Breaking News

Θλίψη για την απώλεια του Joe E. Tata - «Έφυγε» ο «Nat» του «Beverly Hills 90210» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών, ο ηθοποιός Joe E. Tata, που ήταν περισσότερο γνωστός για το ρόλο του Nat Bussichio, που υποδύθηκε στη δημοφιλή σειρά «Beverly Hills, 90210».

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του περιοδικού Variety, η κόρη του Kelly ανακοίνωσε στη σελίδα τους στο GoFundMe ότι πέθανε την Τετάρτη (24/8).

Ο Joe E. Tata έδινε μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, με την οποία διαγνώστηκε επίσημα το 2018, σύμφωνα με το λογαριασμό στο GoFundMe, τον οποίο άνοιξε η Kelly για να τον στηρίξει οικονομικά. «Τα υπόλοιπα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτήν την εκστρατεία θα δοθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Ένωση Αλτσχάιμερ (Alzheimer's Association)», σημείωσε.

Ο Ian Ziering, ο τηλεοπτικός «Steve Sanders» της σειράς, δημοσίευσε 2 φωτογραφίες στο Instagram, ενώ έγραψε μεταξύ άλλων: «Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος με τη σοφία του και την καλοσύνη του. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον μεταφέρει από τα μάτια μου στην καρδιά μου, όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του, καθώς και σε όλους τους άλλους που τον αγάπησαν. Αναπαύσου εν ειρήνη Joe».


Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ο Joe E. Tata ξεκίνησε στην τηλεόραση με ρόλους σε σειρές της δεκαετίας του 1960, όπως τα «Peter Gunn», «General Hospital», «The Outer Limits», «Lost in Space» και «No Time for Sergeants». 

Έπαιξε - μεταξύ άλλων - και στις σειρές «Batman» (1966-1968) και «The Rockford Files» (1974-1980).

Ο Joe E. Tata υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Nat Bussichio - τον ιδιοκτήτη του «Peach Pit» - σε όλη τη διάρκεια της 10χρονης σειράς «Beverly Hills, 90210» (1990-2000). Μάλιστα, υποδύθηκε και τον πατέρα του χαρακτήρα του, τον Salvatore, σε μερικά επεισόδια της 4ης σεζόν. Έπαιξε συνολικά σε 238 επεισόδια, σύμφωνα με το IMDb.

Η  τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά «Mystery Girls» (2014) του ABC, στην οποία έπαιξε σε ένα επεισόδιο, που προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2014.


Με πληροφορίες από: Variety