Breaking News

Ο Adam Peaty ανακοίνωσε το χωρισμό του, ζητώντας συγγνώμη από τη σύντροφό του και το γιο τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τρίτης (23/8), ο Adam Peaty ανακοίνωσε το χωρισμό του από τη σύντροφό του, Eirianedd Munro, με την οποία απέκτησε έναν γιο.

Ο 27χρονος Άγγλος Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης, που συμμετείχε την περασμένη χρόνια στο βρετανικό χορευτικό σόου «Strictly Come Dancing», ζήτησε συγγνώμη που «απογοήτευσε» την 23χρονη σύντροφό του και το γιο τους.

«Η Eiri κι εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Απολαύσαμε τα υπέροχα τρία χρόνια μαζί, 2 από αυτά με τον υπέροχο γιο μας George. Η προτεραιότητά μας ήταν πάντα να του παρέχουμε το πιο χαρούμενο και υγιές περιβάλλον στο σπίτι κι αυτή τη στιγμή αυτό σημαίνει να τερματίσουμε τη ρoμαντική μας σχέση. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω μια καλύτερη μητέρα για τον George και είμαι τόσο ευγνώμων στην Eiri για την εκπληκτική υποστήριξή της τα τελευταία τρία χρόνια. Eiri και George, λυπάμαι που σας απογοήτευσα. Το μόνο ενδιαφέρον μου είναι για την ευημερία της οικογένειάς μας αυτή τη δύσκολη στιγμή, γι' αυτό ζητώ να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας και δεν θα πω τίποτα άλλο», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram.


Από την πλευρά της, η Eirianedd Munro ανέφερε σε story της: «Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν τόσο, τόσο καταπληκτικά. Η μικρή μας οικογένεια έχει βιώσει τόσο πολύ γέλιο, αγάπη και χαρά. Εσείς έχετε παίξει τόσο σημαντικό μέρος σ' αυτό! Αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου θα είναι σίγουρα απίστευτα δύσκολο. Θα εκτιμούσα αν οι άνθρωποι απέφευγαν σχόλια, εικασίες ή μηνύματα. Έχω μοιραστεί τόσα πολλά από τη ζωή μου, αλλά προς το παρόν επιλέγω την ιδιωτικότητα και ελπίζω ότι όλοι θα το σεβαστείτε. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλους τόσο πολύ και είμαι τόσο ευγνώμων για όλη τη διασκέδαση και τις ευκαιρίες που μου δώσατε. Θα κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, οπότε αντίο προς το παρόν. Ευχαριστώ πολύ για όλα».


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι πέρασε μία δύσκολη περίοδο την περασμένη χρονιά, όταν ο Adam Peaty συμμετείχε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Strictly Come Dancing», όπου διασημότητες συνεργάζονται με επαγγελματίες χορευτές. Ο 27χρονος ήταν ζευγάρι με τη Ρωσίδα χορεύτρια Katya Jones, με την οποία η χημεία τους στην πίστα ήταν εκρηκτική. Μάλιστα, οι δυο τους έγιναν πρωτοσέλιδα καθώς οι θαυμαστές τους νόμιζαν ότι παραλίγο να φιληθούν στο τέλος μιας χορογραφίας.


Ο Adam Peaty και η Eirianedd Munro γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Loughborough, από όπου η 23χρονη καλλονή αποφοίτησε πρόσφατα με πτυχίο Καλών Τεχνών. Τον Σεπτέμβριο του 2020, οι δυο τους καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους.