Breaking News

Αλέξανδρος Σκουρλέτης - Αφροδίτη Λιάντου: Η απάντησή τους στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι απάντησαν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης - που πρωταγωνιστούν στη «Γη της Ελιάς» -, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάνου.

• Έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, βγαίνετε πλέον στον δρόμο και σίγουρα σας αναγνωρίζουν. Είναι κάπως άβολο όλο αυτό;

Αφροδίτη: «Θυμάμαι ότι στις αρχές με παραξένευε όταν με σταματούσαν και μου μιλούσαν στον δρόμο. Αυτό όμως είχε συμβεί και στο παρελθόν κάποιες φορές, όταν ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα δικά μου τραγούδια. Σίγουρα βέβαια δεν ήταν τόσο έντονο και τόσο συχνό. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο κόσμος ταυτίστηκε πάρα πολύ με τη σειρά. Με σταματούσαν και καταλάβαινα πως πιστεύουν ότι είμαι η Μυρτάλη. Με ρωτούσαν συχνά αν θα τα ξαναβρώ με τον Στέφανο (σ.σ. τον υποδυόταν ο Λίαμ Άιρλαντ). Τους απαντούσα "όχι" και μετά κάναμε πλάκα».

Αλέξανδρος: «Εγώ όποτε με σταματούν τους λέω "βαθιές ανάσες" (γελάει). Είναι ωραίο ο κόσμος να σου λέει καλά λόγια».

• Από τις τελευταίες αναρτήσεις σας στα social media φαίνεται ότι είστε όλοι μαζί οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς και στις διακοπές.

Αφροδίτη: «Ναι. Είναι τύχη να βρεις ανθρώπους στη δουλειά σου που θα δεθείς ουσιαστικά. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα στα γυρίσματα, μένουμε μάλιστα όλοι πολύ κοντά στην Αθήνα και έτσι έχουμε συχνή επαφή. Δηλαδή βρισκόμασταν και εκτός γυρισμάτων πολύ συχνά».

• Όταν πέσατε πάνω στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και σας ήθελαν ζευγάρι, πώς αντιδράσατε;

Αλέξανδρος: «Εγώ δεν έχω δει κάτι».

Αφροδίτη: «Εσύ δεν έχεις δει γιατί είσαι influencer (γελάει). Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ γελάσαμε γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έγραφαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που γράφονται για εμάς. Διαβάζοντάς τα απλά κάνουμε χαβαλέ».