Breaking News

Δήμητρα Ματσούκα: «Όπως όλοι μας, έχω και μια άλλη εκδοχή...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στo πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» φιλοξενήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, την τηλεόραση και την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Η γοητευτική ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ανατρεπτική κωμωδία του καλοκαιριού «Η μεγάλη πλεκτάνη» του Τζόρντι Γκαλθεράν, σε σκηνοθεσία από τον Σταύρο Στάγκο, που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας και Κατερίνα Νικολοπούλου.

Μεταξύ άλλων, όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς τη ρώτησε «Γίνεσαι ποτέ σκληρή; Θα τσακωθείς  με κάποιον άνθρωπο; Και στην προσωπική σου σχέση... υψώνεις ποτέ τόνο;», η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογήθηκε γελώντας:

«Δεν υψώνω τόνο, αλλά γίνομαι κι εγώ σκληρή. Όπως όλοι μας, έχω και μια άλλη εκδοχή. Το παθαίνω σε κάτι κουλά σημεία... Για παράδειγμα, υπάρχει μια πιτσαρία στη γειτονιά μου, που παραγγέλνουμε πάρα πολύ συχνά, μπορεί και 3 χρόνια. Κάθε φορά θα μου ζητήσουν το τηλέφωνο και τη διεύθυνση. Για κάποιο λόγο δεν περνάει στο σύστημα. Την τελευταία φορά είπα στην κοπέλα ότι... ο άνθρωπος έχει φτάσει στο φεγγάρι. Είπα διάφορα επιτεύγματα του ανθρώπινου είδους! Παθαίνω κάτι τέτοια...».

Δείτε τη  συνέντευξη.