Breaking News

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Χρυσό μετάλλιο για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε σήμερα (16/8) το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, στα 35 χλμ. βάδην 
των γυναικών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, το αγχωμένο χαμόγελο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, λίγο πριν την εκκίνηση, μετατράπηκε σε δάκρυα χαράς και ικανοποίησης στον τερματισμό της απόστασης των 35 χλμ. βάδην των γυναικών.

Η έμπειρη αθλήτρια συμπλήρωσε σήμερα το παζλ μιας σπουδαίας διαδρομής, που ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν, ωστόσο απογειώθηκε την τελευταία διετία με τις εμφανίσεις σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 2.47.00 και πέτυχε μια σπουδαία διάκριση για εκείνη, αλλά και τη χώρα μας. Η 38χρονη αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στη διοργάνωση, το πρώτο σε αγωνίσματα βάδην και συνολικά το 30ο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας συγχαίρουν την αθλήτρια και τον προπονητή της για την εκπληκτική εμφάνιση.