Breaking News

Ιωάννα Παλιοσπύρου για επίθεση σε 49χρονη με καυστικό υγρό: «Είμαι σοκαρισμένη, νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε την Πέμπτη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία είχε βιώσει τον εφιάλτη το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου 2020, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τη στιγμή που πήγαινε στην εταιρεία, όπου εργαζόταν. Η Ιωάννα ρωτήθηκε για την επίθεση με χημικό υγρό που δέχτηκε η 49χρονη μητέρα από τον πρώην σύζυγό της, σε περιοχή της Μεσσήνης...

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη. Το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς. Μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα, ότι δεν νιώθουν ασφαλείς. Άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ελπίζω η γυναίκα να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη κι έχω μάθει ότι είναι δυνατή. Εννοείται ότι είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. Θέλω να πιστέψει στον εαυτό της, ότι έχει τη δύναμη να το ξεπεράσει. Η επιστήμη έχει προχωρήσει κι υπάρχουν τρόποι να βοηθηθεί». 

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Αν ισχύει η πληροφορία ότι επιχείρησε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο, τι εντύπωση σας κάνει;», απάντησε:

«Προσωπικά μου προκαλεί αναμνήσεις από την περίοδο της δικής μου νοσηλείας, που τα μέτρα στο νοσοκομείο είχαν αλλάξει γιατί φοβόντουσαν και στη δική μου περίπτωση επίσκεψη του θύτη, με σκοπό να... με αποτελειώσει».