Breaking News

Kim Kardashian - Pete Davidson: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από 9 μήνες σχέσης, η Kim Kardashian και ο Pete Davidson φέρεται να χώρισαν, ενώ αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι, επιβεβαιώνει η Daily Mail.

Μια πηγή επιβεβαίωσε στη Daily Mail ότι η 41χρονη Kim Kardashian και ο 28χρονος Pete Davidson χώρισαν τις τελευταίες ημέρες λόγω των απαιτητικών τους προγραμμάτων και της μεγάλης απόστασης. 

Ο κωμικός ηθοποιός πέρασε μήνες στην Αυστραλία, στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Wizards!», που θα κυκλοφορήσει το 2023.

Η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας τον επισκέφτηκε τον Ιούλιο για μια ρομαντική απόδραση στο τροπικό δάσος Daintree. Ωστόσο, η διαμονή τους σε ένα πολυτελές «οικολογικό κατάλυμα» πέντε αστέρων στη ζούγκλα φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετή για να σώσει τη σχέση τους.

Η είδηση του χωρισμού τους έρχεται μια μέρα αφότου μια πηγή είπε στο People ότι «η μεγάλη απόσταση δεν ήταν εύκολη για την Kim».

Μία πηγή τόνισε στο περιοδικό E! News: «Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι ήταν δύσκολο να διατηρήσουν τη σχέση τους, λόγω της μεγάλης απόστασης και των απαιτητικών προγραμμάτων τους».

Να σημειωθεί ότι η Kim Kardashian ασχολείται ακόμη με τις νομικές λεπτομέρειες του διαζυγίου της από τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, με τον οποίο έχει τέσσερα παιδιά. Παρόλο που η ίδια κατέθεσε αίτηση για τον τερματισμό του γάμου τους τον Φεβρουάριο του 2021, η διαδικασία είναι ακόμα σε εξέλιξη.


Πληροφορίες από: Daily Mail