Breaking News

Ξετρελαμένη με τον εγγονό της η Πόπη Τσαπανίδου - «Μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όμορφες στιγμές με το εγγονάκι της πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μοιράστηκε το σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H Πόπη Τσαπανίδου είχε γίνει ευτυχισμένη γιαγιά στις 26 Ιουνίου 2021, όταν η κόρη της, Μαρίνα, που ζει και εργάζεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, έφερε στη ζωή το γιο της.

Η δημοσιογράφος, μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο δελτίο ειδήσεων του Open, ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για να βρεθεί κοντά στην κόρη της και τον μικρό Έκτορα. Το βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram, τη δείχνει να παίζει με τον εγγονό της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται, λυπούνται, φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και τη σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν...

Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα "μάθουμε" τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα... μούτρα και τις προσδοκίες μας!

Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πώς να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του Έκτορα».