Breaking News

Λ. Νάργες: Η φωτογραφία με τον Χ. Σαντικάι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - «Τι έχουν δει τα ματάκια του...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επόμενο διάστημα, σε περίπου δύο μήνες, ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες, που 
διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, η οποία γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τα 32α γενέθλια της, το βράδυ της Κυριακής (21/8) δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, που δείχνει τον Χρηστό Σαντικάι να χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Η Λάουρα Νάργες έγραψε στη λεζάντα:

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα. Πάνω απ' όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από τη δική του θέση φυσικά.

Τι έχουν δει τα ματάκια του και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα (εγώ είμαι αυτή, δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ! Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους το γιο μας!

Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες της γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you».