Breaking News

Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Leonardo DiCaprio φέρεται να χώρισε από την Camila Morrone, μόλις λίγο καιρό αφότου έκλεισε τα 25 της χρόνια.

Η Camila Morrone γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της στις 16 Ιουνίου. Η σχέση της με τον Leonardo DiCaprio ξεκίνησε περίπου πέντε χρόνια πριν. Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι η σχέση τους ήταν σοβαρή και πως ο DiCaprio ήταν έτοιμος ακόμη και να παντρευτεί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μία πηγή από το περιβάλλον του DiCaprio ισχυρίστηκε στην εφημερίδα The Sun ότι το ζευγάρι τελείωσε «ήσυχα» τη σχέση του νωρίτερα, αυτό το καλοκαίρι.

«Ο Leo και η Camila χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι. Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς η σχέση τους οδηγήθηκε σε μία φυσική κατάληξη», είπε χαρακτηριστικά.


Η 46χρονη μητέρα της Camila, η Lucila Solá - ηθοποιός και πρώην μοντέλο - ήταν κάποτε η σύντροφος του Al Pacino.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Al Pacino είχε γνωρίσει στον DiCaprio την Camila το 2008, όταν εκείνη ήταν 12 ετών. Ο 47χρονος - βραβευμένος με Όσκαρ - Αμερικανός ηθοποιός παρέμεινε φίλος με την οικογένεια για τα επόμενα χρόνια. Οι δυο τους συναντήθηκαν επίσημα κάποια στιγμή το 2017. Η αρχή της σχέσης τους χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2017 ή αρχές του 2018.

Τα τελευταία χρόνια η πανέμορφη Camila Morrone έχει σημαντική παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ. Επίσης, πρωταγωνίστησε στις ταινίες "Bukowski" (2013) του James Franco, "Death Wish" (2018) με τον Bruce Willis και "Mickey and the Bear" (2019). Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην ταινία "Valley Girl" (2020), ενώ πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μίνι σειρά "Daisy Jones & The Six" (2022).

H Daily Mail δημοσιεύει κι ένα γράφημα με τις σχέσεις του Leonardo DiCaprio, το οποίο ενισχύει ένα μοτίβο ότι επιλέγει νεαρές γυναίκες για συντρόφους.


Η λίστα είναι μεγάλη... Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Nina Agdal και Camila Morrone.