Breaking News

Μακελειό στο Μαυροβούνιο από πυρά ενόπλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (12/8) στην πόλη Τσέτινιε, στο Μαυροβούνιο, όπου 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και ο δράστης.

Όπως μετέδωσε το Euronews, ένας 34χρονος άνοιξε πυρ αδιακρίτως σε δρόμους της συνοικίας Μεντόβινα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους έξι, πριν πέσει νεκρός.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας ένστολος. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο δράστης είχε προηγουμένως εμπλακεί σε οικογενειακή διαμάχη.

Σύμφωνα με το BBC, τοπικοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι πυροβόλησε και σκότωσε τρία μέλη της ίδιας οικογένειας, που φέρεται να διέμεναν σε σπίτι στο οποίο ο δράστης ήταν ιδιοκτήτης.

«Μια μητέρα και τα δύο παιδιά της, που έμεναν στο σπίτι, σκοτώθηκαν», είπε στους δημοσιογράφους η εισαγγελέας Andrijana Nastic.

Αφού σκότωσε τα τρία μέλη της οικογένειας, οι αξιωματούχοι είπαν ότι ο ένοπλος έφυγε από το σπίτι και πυροβόλησε θανάσιμα κατοίκους της περιοχής χρησιμοποιώντας το ίδιο κυνηγετικό τουφέκι. 

Η επίθεση τελικά έληξε όταν ο 34χρονος ένοπλος πυροβολήθηκε θανάσιμα από πολίτη (σ.σ. η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά).

«Προς το παρόν, δεν είναι σαφές τι ώθησε (τον ύποπτο) να διαπράξει μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, από την οποία και ο ίδιος στερήθηκε τη ζωή του», είπε η Andrijana Nastic σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Παρασκευής.


Πληροφορίες από: Euronews - BBC