Breaking News

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Οι νέες φωτογραφίες από το γάμο τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες αναρτήσεις στο Instagram έκανε η Ιλάειρα Ζήση, μετά το γάμο της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου την περασμένη Κυριακή (28/8) στη Λεμεσό της Κύπρου, στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα.

«Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μαζί μας. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν από Κύπρο, από Ελλάδα, από Αμερική, Αυστραλία, Βουλγαρία και όλους τους ανθρώπους που μας έβλεπαν από το σπίτι τους μέσα από τα stories και τις δημοσιεύσεις. Μας στείλατε όλοι την θετική σας σκέψη και τις πιο όμορφες ευχές μέσα από την καρδιά σας», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Ιλάειρα Ζήση.

Και πρόσθεσε: «Η αγαπημένη μου ευχή ήταν "Ήταν ένας γάμος πλούσιος και δεν μιλάω για τα αγαθά, μιλώ για τα συναισθήματα. Να ζήσετε κoρίτσι μου, ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για πάντα". Χαίρομαι που εισπράξατε αυτά τα συναισθήματα. Αληθινά, αγνά και παντοτινάΕυχαριστώ επίσης και όσους δούλεψαν σκληρά για να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα».

Στης δεύτερη ανάρτηση μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση, ενώ σημείωσε: «Ζήσαμε έναν παραμυθένιο γάμο παρέα με όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε για τις πανέμορφες ευχές σας. Θα απαντήσουμε σε όλες σύντομα. Σας αγαπώ πολύ όλους».

Δείτε τις φωτογραφίες.