Breaking News

Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα για σοβαρό χειρουργείο (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα, προκειμένου να χειρουργηθεί, ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη, ο σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, πριν από δύο ημέρες, στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο, με ιδιωτική πτήση από τη Σύρο στην Αθήνα. Η Μαριάννα Λάτση φέρεται να διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο.

Ο σκηνοθέτης υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση, που στέφθηκε με επιτυχία, με την ομάδα των θεραπόντων ιατρών να είναι αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο πλευρό του συζύγου της βρίσκεται συνεχώς η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή, διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου. 

Τα τελευταία χρόνια, η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου ζουν μόνιμα στη Σύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του οικογενειακού περιβάλλοντος, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου ο σκηνοθέτης να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Σύρο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε στην Espresso: «Πονάω πολύ γιατί ξέρω πως και η Νόρα έχει προβλήματα υγείας. Ακόμα περισσότερο για τον Ερρίκο, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να τους τα πάει καλά».