Breaking News

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (21/8), μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης σήμερα (Τρίτη, 23/8) στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου, στην οδό Φιλελλήνων. Η αποτέφρωσή του θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η κόρη του Ιλένια Ουίλιαμς είχε ανακοινώσει την επιθυμία της οικογένειας: αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης άφησε πίσω του τα τρία παιδιά του - Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα - και τη σύζυγό του, Αμαλία Δημητριάδη.


Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, o Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. 

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από τον δίσκο «Εσύ κι εγώ».

Το 1977 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τους Πασχάλη Αρβανιτίδη, Μπέσσυ Αργυράκη και Μαριάννα Τόλη κι έφτασε με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» στην 5η θέση.