Breaking News

Sylvester Stallone - Jennifer Flavin: Σύννεφα στο γάμο τους; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύννεφα φαίνεται ότι υπάρχουν στο γάμο του Sylvester Stallone και της Jennifer Flavin, της επί 25 χρόνια συζύγου του.

Ο Sylvester Stallone έχει κάνει τρεις γάμους. Από το 1974 έως το 1985 ήταν παντρεμένος με τη Sasha Czack, με την οποία απέκτησε δύο γιους: τον 43χρονο Seargeoh και τον Sage, που πέθανε από στεφανιαία νόσο το 2012, σε ηλικία 36 ετών.

Ακολούθησε ο γάμος του με την ηθοποιό Brigitte Nielsen (1985 - 1987) και στις 17 Μαΐου 1997 παντρεύτηκε τη Jennifer Flavin (πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας).

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin απέκτησαν τρεις κόρες, την 25χρονη Sophia, την 24χρονη Sistine και την 20χρονη Scarlet.

Το ζευγάρι είχε γιορτάσει την 25η επέτειο του γάμου του τον Μάιο, με τους δυο τους να κάνουν και τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στις 7 Αυγούστου ο 76χρονος διάσημος ηθοποιός έδειξε στο Instagram το τατουάζ στο χέρι του με το πρόσωπο της συζύγου του.

Στις 10 Αυγούστου, η 54χρονη σύζυγός του άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να έχουν τελειώσει όλα μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες τους, στην οποία σημείωσε: «Αυτά τα κoρίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Jennifer Flavin δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Αυγούστου, ο tattoo artist Zach Perez ανέβασε φωτογραφία, που τον έδειχνε να ασχολείται με το τατουάζ στο χέρι του Sylvester Stallone. Στο σημείο που απεικονιζόταν το πρόσωπο της Jennifer Flavin, εμφανιζόταν ο Butkus, ο σκύλος - ράτσας bullmastiff - του ηθοποιού στις ταινίες «Rocky».

Ο Perez κατέβασε την ανάρτηση, όταν άρχισε να δέχεται ερωτήσεις σχετικά με το λόγο που ο σταρ του Χόλιγουντ είχε καλύψει τη φωτογραφία της συζύγου του.

Πάντως, η ατζέντης του ηθοποιού επέμεινε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο ζευγάρι, σημειώνοντας ότι όλα είναι μια παρεξήγηση.

«Ο κ. Stallone σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και, δυστυχώς, αδιόρθωτα. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να καλύψει την αρχική εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του στο "Rocky", του Butkus. Ο κ. Stallone αγαπά την οικογένειά του. Αυτή τη στιγμή γυρίζουν μαζί ένα ριάλιτι που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+», τόνισε η Michelle Bega - σύμφωνα με τη Daily Mail -, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.