Breaking News

Το «φιόρδ του ερημίτη»: Η μυστηριώδης παραλία κοντά στην Κοιλάδα Αργολίδας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αυτή τη φορά το κανάλι «haanity» παρουσιάζει μια παραλία, 
κοντά στην Κοιλάδα Αργολίδας, που επίσημα δεν έχει όνομα και ανακαλύφθηκε τυχαία. Στην περιγραφή του βίντεο σημειώνεται:

«Απολαύστε μια πτήση πάνω από μια παραλία που επίσημα δεν έχει όνομα και ανακαλύφθηκε τυχαία από μια πτήση της ομάδας στην περιοχή.

Πετάμε πάνω από την παραλία, που ονομάσαμε το "φιόρδ του ερημίτη" - κοντά στην Κοιλάδα Αργολίδας (συντεταμένες: https://goo.gl/maps/W7xi7zC9rssBbVfa9) - και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Παρά τη δύσκολη πρόσβαση και το τραχύ τοπίο της περιοχής και στο Google Earth αλλά και στα πλάνα εμφανίζει μυστηριώδη σημάδια κατοίκησης από κάποιον ερημίτη (;), καθώς φαίνεται ένα κίτρινο κανό και μια μικρή πρόχειρη κατασκευή από ξύλα. Αυτές είναι βέβαια υποθέσεις καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν δεν επισκεφθεί το μέρος. 

Η ομορφιά του τοπίου είναι απαράμιλλη: Ένα μικρό φαράγγι καταλήγει σε μια παραλία που είναι στενή και βαθιά σαν φιόρδ και τα νερά της έχουν καταπληκτικό χρώμα. Έτσι αποτελεί ένα προστατευμένο καταφύγιο από τους ανέμους. Είναι σίγουρα προσβάσιμη με σκάφος, αλλά ίσως και από ξηράς με ένα μικρό μονοπάτι που αχνοφαίνεται να καταλήγει στην παραλία από τον οικισμό Κοιλάδα Αργολίδας».