Breaking News

Βίκυ Κάβουρα για Παντελή Καναράκη: «Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο... Φυσικά και θα νιώθει άσχημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στη συνεργασία της στο θέατρο με τον Παντελή Καναράκη, η οποία διακόπηκε πρόωρα.

Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021, η Βίκυ Κάβουρα είχε δηλώσει ότι έκανε πρόβες δύο μήνες απλήρωτη για μία παράσταση του Παντελή Καναράκη. Η συνεργασία τους ναυάγησε, καθώς η ηθοποιός αποχώρησε, με την ίδια να τονίζει τότε ότι θεώρησε προσβολή το ποσό που της πρότειναν στη συνέχεια.

«Εκείνη τη στιγμή που το βίωσα ήταν πολύ άσχημο γιατί με πήγε πολύ πίσω. Οικονομικά οδηγήθηκα σε μια φάση που είπα "Τι γίνεται τώρα; Μετά από δύο μήνες προβών δεν θα πληρωθώ κιόλας και δεν έχω κλείσει και κάτι άλλο;". Αλλά τελείωσε, πήγαμε γι' άλλα», είπε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή του Open.

Και πρόσθεσε: «Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο. Λες να μην κατάλαβε ότι δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε και να μη νιώθει άσχημα απέναντί μου; Φυσικά και θα νιώθει άσχημα και μετά από κανά δυο χρόνια μπορεί να ξανασυνεργαστούμε και να μου ζητήσει και συγγνώμη. Δεν ξέρω, μπορεί και ποτέ. Μπορεί και να νιώθει ότι δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση, αλλά ότι φέρθηκε άσχημα, φέρθηκε άσχημα. Δεν θα το πω;».

Δείτε το βίντεο του Open.