Breaking News

«Χαμογέλα και πάλι»: Πρεμιέρα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου (trailer+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Χαμογέλα και πάλι!», με τη Σίσσυ Χρηστίδου: κάθε Σαββατοκύριακο, στις 09:50 το πρωί, στο Mega.

Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο θα μοιράζαμε χαμόγελα. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά το «Χαμογέλα και πάλι!».

Η αρχή για τη φετινή σεζόν θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 09:50 και το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει και πάει ένα βήμα παρακάτω τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει και αναλύει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής.


H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος και η Ελένη Βουλγαράκη ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

Η πρώτη Ελληνίδα master chef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ετοιμάζει τις πιο νόστιμες και λαχταριστές συνταγές ιδανικές για το οικογενειακό τραπέζι.

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος «γλυκαίνει» τα Σαββατοκύριακά μας με τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Βασίλης Ανδριτσάνος.


Γιατί το μότο του Σαββατοκύριακου είναι ένα: «Χαμογέλα και Πάλι!».