Breaking News

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο, βούτηξα στη θάλασσα κι εκεί τελείωσε ο φόβος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην αλλαγή που έκανε στον τρόπο ζωής του αναφέρθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός είπε στον Θανάση Πάτρα:

«Όποιος έχει μεγαλώσει κοντά στη φύση, υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτές οι παιδικές αναμνήσεις και κάποια στιγμή - όταν στη ζωή τα πράγματα δυσκολέψουν - ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία.

Οι συνθήκες δυσκόλεψαν πολύ στην Ελλάδα από το 2010, με την οικονομική κρίση. Έπρεπε να πάρω μία σημαντική απόφαση για μένα: Ή συνεχίζω τους τρελούς ρυθμούς, τηλεόραση, θέατρο κλπ. ή βρίσκω μία άλλη λύση. Και ξυπνήσαν τότε οι... φωνές των προγονών και μου είπαν να δοκιμάσω να είμαι περισσότερο κοντά στα παιδιά μου.

Θυμάμαι μία πολύ δύσκολη μέρα... Έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες για τα δάνεια, η εφορία, από τη δουλειά μου έλεγαν ότι δεν είχαν χρήματα να με πληρώσουν... Ήταν χειμώνας, ήμουν στη θάλασσα και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο. Τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο, βούτηξα στη θάλασσα κι εκεί κατάλαβα ότι τελείωσε η παλιά ζωή, ουσιαστικά τελείωσε ο φόβος...

Μεγάλωσα με τα περιοδικά lifestyle και πήγα κι εγώ να νιώσω την ευτυχία που έρχεται μέσα από την επιτυχία. Έφτασα στην κορυφή, αλλά δεν βρήκα την ευτυχία... Εκείνος ο κύκλος έκλεισε για μένα, αισθάνθηκα ότι μου πούλησαν παραμύθι γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένος. Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές "βδέλλες" γύρω μου, "φίλοι" ή γνωστοί, που έβγαινες να πιεις έναν καφέ και σε φόρτωναν με τα προβλήματά τους και τη μιζέρια τους... Εγώ το βλέπω σαν ένα ωραίο ξεκαθάρισμα αυτό που έγινε στη ζωή μου...

Χαίρομαι πολύ που είχα πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ "Ντόλτσε Βίτα", έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει η κοινωνία τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Θα κάνω στο Mega το ντοκιμαντέρ "Ρίζες". Ήθελα να κάνω κάτι, που θα είναι χρήσιμο για τον κόσμο. Να είναι αισιόδοξο και να μην τροφοδοτεί το φόβο».

Δείτε το βίντεο του Mega.