Breaking News

Α. Γαλανοπούλου: Τελείωσε η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της - Ανακάλεσε τη μήνυση εναντίον του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανακάλεσε τη μήνυση εναντίον πρώην συντρόφου της η Άβα Γαλανοπούλου, τον οποίο είχε καταγγείλει ότι της καταχράστηκε 1.240.000 ευρώ.

Η υπόθεση είχε έρθει στη δημοσιότητα το 2015, όταν η Άβα Γαλανοπούλου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά την ιστορία. Ο πρώην σύντροφός της την είχε εξαπατήσει οικονομικά. Η όλη περιπέτεια που πέρασε την είχε διαλύσει ψυχολογικά.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018 και στις αρχές του επόμενου μήνα ο πρώην σύντροφος της καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 6 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και σε άμεση καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ στη γνωστή ηθοποιό.

Σύμφωνα με το Πρωινό, η διαμάχη τους έληξε εξωδικαστικά. Συγκεκριμένα, ο Θάνος Βάγιος ανέφερε ότι χθες (28 Σεπτεμβρίου), κατά τη συνεδρίαση στο Εφετείο, οι δύο πλευρές συμβιβάστηκαν. 

«Προφανώς κατέβαλε στην Άβα Γαλανοπούλου ένα μέρος του ποσού, φαντάζομαι ότι είναι μικρότερο των 250.000 ευρώ. Προκειμένου να μη συνεχιστεί άλλο αυτή η δικαστική διαμάχη και η ταλαιπωρία της, που κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια, έκανε ανάκληση της μήνυσης. Ο πρώην σύντροφός της είχε ισχυριστεί ότι της επέστρεψε ήδη ένα μέρος του αρχικού ποσού», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.