Breaking News

Διαθήκη Ανέστη Βλάχου: Ο γιος του κατέθεσε μήνυση για απάτη και πλαστογραφία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μήνυση για απάτη, πλαστογραφία και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο άλλως εξ αμελείας, κατέθεσε ο Ηρακλής Βλάχος, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου 2021.

Ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, ο Γιάννης Σαμέλης, δήλωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»:

«Αμφισβητήσαμε τη γνησιότητα της διαθήκης, η οποία φέρεται να είναι ιδιόχειρη του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου, στην οποία δεν καταλείπεται τίποτα στον Ηρακλή, αλλά καταλείπονται όλα στην ετεροθαλή αδερφή του.

Με τη μήνυση αυτή, καταγγείλαμε ενδεχόμενη πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου. Θεωρούμε ότι αποκλείεται να ήταν ο Ανέστης Βλάχος αυτός που αποκήρυξε τον πρωτότοκο γιο του.

Ο Ανέστης Βλάχος απεβίωσε και στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εντελώς εγκαταλελειμμένος. Γι' αυτό, λοιπόν, αναδείξαμε και ενδεχόμενες ευθύνες ανθρωποκτονίας, είτε από αμέλεια των προσώπων που υποτίθεται ότι είχαν την ευθύνη της φροντίδας του είτε και από δόλο.

Έχουν ήδη καταθέσει πολλοί μάρτυρες, που έχουν δηλώσει ότι ο Ανέστης Βλάχος πέθανε εγκαταλελειμμένος... Ήρθαμε σε επαφή και με την άλλη πλευρά, ζητήσαμε να γίνει μία προσπάθεια  διαμεσολάβησης.

Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι όλα είναι αληθή, πως έχει δίκιο η άλλη πλευρά - που εμείς το αμφισβητούμε -,  ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα. Δηλαδή, το ποσοστό  που εκ του νόμου του ανήκει ως γιος του Ανέστη Βλάχου. Ούτε καν αυτό δέχτηκε η άλλη πλευρά να συζητήσει, ενώ είναι κατοχυρωμένο εκ του νόμου».

Δείτε το βίντεο του Mega.