Breaking News

Διονυσία Γεωργιάδου: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, η Διονυσία Γεωργιάδου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Η μουσικός και τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή του Mega: «Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο... ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου, αλλά ετοιμαζόμασταν να κάνουμε παιδί. Είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Υπήρξε μία αποβολή και θα κάναμε τώρα τη δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο».

Και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου. Δεν ξέρω καν αν έχω το δικαίωμα γιατί υπογράψαμε ένα έγγραφο σε περίπτωση θανάτου. Δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε γιατί εκείνη τη στιγμή κοροϊδεύαμε το ενδεχόμενο του θανάτου... Κωμικοτραγικό... Επίσης, δεν ξέρω κατά ποσό θα είναι σωστό να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, το οποίο θα φέρει ένα πένθος». 

«Μετά το θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι μου συμβαίνει ακόμα, προσπαθώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω. Δεν έχω επιλογή... Το πρώτο δίμηνο φορούσα μαύρα ρούχα, αλλά όχι συνέχεια. Ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα... Μετά το χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι...», τόνισε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Δείτε το βίντεο του Mega.