Breaking News

«Είσαι το ταίρι μου» - Απολαυστικό reunion: Ο «Σωτήρης» και η «Στέλλα» αποκαλύπτουν... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συνεργασία και η φιλία τους ξεκινάει από το 2001, όταν πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου», όπου αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά ζευγάρια του κοινού. 

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2001 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2002, έπειτα από έναν κύκλο 30 επεισοδίων και σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

O Αλέξης Γεωργούλης και η  Βίκυ Σταυροπούλου - ο «Σωτήρης» και η «Στέλλα» - συναντήθηκαν και αναπόλησαν ιστορίες από τα παρασκήνια, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Αλέξης Γεωργούλης: «Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό... ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολιτικός μηχανικός...».

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλιά μου. Σε ρώτησα "Πώς να καθίσω στη μηχανή;" και μου απάντησες ότι "Δεν πρέπει να κάνεις τίποτα, μόνο να μ' αγαπάς!". Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη κι εσύ μου είπες "Τι; Θα βάλουμε μαγιό;"...».

Βίκυ Σταυροπούλου: «Κατεβαίναμε έναν κεντρικό δρόμο και τα κoρίτσια ούρλιαζαν "Αλέξη" και κρεμόντουσαν από τα παράθυρα... Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη μέρα η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια».

Βίκυ Σταυροπούλου: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά... Νόμιζα ότι θα βγω με αναφυλαξία».

Αλέξης Γεωργούλης: «Εγώ δεν θυμάμαι κάποια σκηνή που να με δυσκόλεψε. Νομίζω ότι - εξαιτίας σου - ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει».

Βίκυ Σταυροπούλου: «Στο "Σωτήρη σε πειράξανε;", όσο χόρευα με vάζι, έφυγε το παπούτσι και μου ήρθε στο κεφάλι!».

Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω να σου πω ότι, πέρα από όλα τα αστεία που κάνουμε και την ωραία σχέση που έχουμε, υπάρχει και μια βαθιά συγκίνηση για όλο αυτό που ζούμε. Κάθε φορά που βλέπουμε τις σκηνές, είναι αληθινό...».

Δείτε το βίντεο του Mega.