Breaking News

Εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο σε Σχοινά - Γαρμπή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μαζωνάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι «ναυάγησε» οριστικά η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά σε νυχτερινό κέντρο.

Αρχικά αναβλήθηκε η πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών στις 10 Σεπτεμβρίου και μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ματαιώθηκε για δεύτερη φορά. Την επόμενη μέρα (16/9), ο Διονύσης Σχοινάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το νυχτερινό σχήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά και ένα στην Καίτη Γαρμπή, ζητώντας το ποσό των 60.000 ευρώ

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, που εκπροσωπεί την επιχείρηση, δήλωσε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή του Mega:

«Το ρεπορτάζ ισχύει, η επιχείρηση έχει σημαντικές αξιώσεις κατά του κ. Σχοινά, παραβίασε τη συμφωνία.  Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος. Yπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα έσοδα, όπως και αξιώσεις για αποκατάσταση της ηθικής βλάβης, καθώς η επιχείρηση φάνηκε αναξιόπιστη απέναντι στο κοινό. Παράλληλα, υπάρχει η προκαταβολή που έλαβε, η οποία θα πρέπει να επιστραφεί.

Επίσης, υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω της παvδημίας και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί τώρα με τις εμφανίσεις του κ. Σχοινά.

Υπήρχαν κάποιες "ενστάσεις" του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα: για τη γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η πρεμιέρα - από τις 10 για τις 15 Σεπτεμβρίου -, έγινε η νέα αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά. Ξαφνικά, στις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την προηγούμενη μέρα της νέας έναρξης, προφασίστηκε ένα θέμα υγείας και δεν προσήλθε στην τελική πρόβα».

Δείτε το βίντεο του Mega.