Breaking News

Ελίνα Τζένγκο: Το «χρυσό» κoρίτσι του ακοντισμού «αποκαλύπτεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Ελίνα Τζένγκο, που αγωνίστηκε στον τελικό του ακοντισμού τον περασμένο μήνα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Η όμορφη Ελίνα μίλησε για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε και τη συγκίνηση που νιώθει για τη στήριξη του κόσμου. 

Ωστόσο, τόνισε: «Το παράπονο που έχουμε οι αθλητές είναι ότι περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου όχι μόνο στις χαρές μας, αλλά και όταν έχουμε μια κακή χρονιά».

«Οι γονείς μου είναι από την Αλβανία, εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα. Πήρα την ελληνική υπηκοότητα πιο γρήγορα - στα 16 μου - λόγω των επιδόσεων μου, αλλιώς θα καθυστερούσα περισσότερο να την πάρω. Γι' αυτόν το λόγο δεν μπορούσα να πάω να δω τον παππού μου και τη γιαγιά μου, που βρίσκονται στην Αλβανία. Αν πήγαινα, θα είχα θέμα και δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην Ελλάδα. Είχα πολλά χρόνια να τους δω. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα, όταν έβγαλα ταυτότητα», είπε συγκινημένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, η Ελίνα Τζένγκο, που απέδειξε ότι μπορεί κάποιος να τα καταφέρει όταν έχει πίστη στις δυνατότητές του, αναφέρθηκε στα όνειρά της για το μέλλον.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.