Breaking News

Ευγενία Δημητροπούλου: «Ήταν το πρώτο καλοκαίρι με τη μικρούλα μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη θετή κορούλα της.

H Ευγενία Δημητροπούλου είχε παντρευτεί στις 11 Ιουνίου 2021, με πολιτικό γάμο, τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 γνωστοποίησε ότι υιοθέτησε την Εύα, ένα κoριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

«Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί με τη μικρούλα μας, περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν κάτι το οποίο το θέλαμε πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι. Το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες. Ήταν ένας δρόμος όχι πάρα πολύ εύκολος και βατός, αλλά είμαστε χαρούμενοι για όλο αυτό, ήταν μια αλλαγή που την επιθυμούσαμε», είπε η όμορφη ηθοποιός, που θα συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία η υιοθεσία και θα ήθελα όσοι το επιθυμούν και όσοι το επιδιώκουν να μπορούν να τα καταφέρουν».

«Ένιωσα άγχος όταν ξαφνικά έγινα μάνα και έπρεπε να φροντίζω ένα πλασματάκι. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου είχε ήδη μια προσωπικότητα, έχασα το κομμάτι της βρεφικής ηλικίας, αλλά εντάξει... Θεωρώ ότι κάθε ιστορία είναι διαφορετική. Είτε υιοθετήσει είτε γεννήσει μια γυναίκα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, είμαστε όλες μητέρες», κατέληξε η Ευγενία Δημητροπούλου.