Breaking News

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Μπέσσυ Μάλφα: «Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην εκπομπή του Mega για το ρόλο του στη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός και η συνάδελφός του Μπέσυ Μάλφα είναι μαζί από το 1993. Παντρεύτηκαν το 1997 και απέκτησαν τρία παιδιά: τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα που γεννήθηκαν το 1997 και τον Γιάγγο (Ιωάννης-Άγγελος) που ήρθε στον κόσμο το 2005.

«Ποτέ δεν είναι ο χρόνος αρκετός για να περάσεις με την οικογένειά σου. Πάντα θέλεις λίγο παραπάνω. Τις αποφάσεις μου για τη δουλειά δεν τις συζητάω ιδιαίτερα με τη σύζυγό μου, αλλά όταν είναι μεγάλο το δίλλημα σίγουρα θα ζητήσω τη γνώμη της. Γιατί κάποια πράγματα είναι και θέμα οικογενειακής απόφασης», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Και πρόσθεσε: «Η Μπέσσυ Μάλφα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όσο μπορούμε, περνάμε χρόνο μαζί. Όταν έχουμε περιόδους ανεργίας είμαστε παραπάνω μαζί».

«Οι κόρες μας δεν πολυζητάνε συμβουλές γιατί έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτό το χώρο και έχουν δει τα δύσκολα. Έχουν αποκτήσει εμπειρία μέσα από εμάς», τόνισε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του Mega.