Breaking News

GNTM: Η Βίκυ Καγιά απαντά στα σχόλια της Μαρίνας Πατούλη και της Έλενας Χριστοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Βίκυ Καγιά απάντησε στα καυστικά σχόλια που έκαναν για το GNTM 5 η Μαρίνα Πατούλη και η 
Έλενα Χριστοπούλου.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε για το GNTM: «Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, ότι προσβάλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα, προσβάλει τη γυναίκα και δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Τη Βίκυ Καγιά δεν τη γνωρίζω. Δεν τη βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο... Εγώ ως μάνα, αν είχα κόρη, με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια».

«Καλοσύνη της, της Μαρίνας Πατούλη, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά... Από την άλλη, η εκπομπή αυτή δημιουργεί πολλά συναισθήματα για πολλούς λόγους...», σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

Απαντώντας στα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου - που είπε ότι αισθάνθηκε άσχημα σχετικά με την αυστηρή κριτική σε 18χρονο κoρίτσι, σημειώνοντας ότι μπήκε στη θέση του Γιώργου Καράβα, που έσκυψε το κεφάλι - η Βίκυ Καγιά δήλωσε:

«Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος. Δεν ασκούμε κανένα είδος βiας και bullyίng. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κoρίτσι, που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω στη ζωή του. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός...».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».