Breaking News

Heartland: «Έφυγε» στα 33 του ο Robert Cormier (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 33 ετών, ο ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Robert Cormier, που ήταν γνωστός από τη συμμετοχή του στη μακροχρόνια σειρά "Heartland", καθώς και στη σειρά τρόμου "Slasher".

Αν και δεν ανακοινώθηκε η αιτία του θανάτου του, η αδελφή του Stephanie είπε στο "The Hollywood Reporter" ότι πέθανε την περασμένη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου σε νοσοκομείο στο Etobicoke του Οντάριο, μετά από τραύματα που υπέστη από πτώση.

«Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Robert Cormier. Ήταν ένα αγαπημένο μέλος του καστ του Heartland τις δύο τελευταίες σεζόν. Εκ μέρους του καστ και του συνεργείου του Heartland, οι σκέψεις μας είναι μαζί του και στην οικογένειά του αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει στο Twitter η παραγωγή του Heartland.


Ο Robert Cormier υποδύθηκε τον Finn Cotter στη 15η σεζόν της οικογενειακής δραματικής σειράς "Heartland" του CBC, η οποία επιστρέφει με τη 16η σεζόν, κατέχοντας το ρεκόρ ως το μακροβιότερο δράμα μιας ώρας στον Καναδά. 


Νωρίτερα, το 2019, είχε παίξει σε 7 επεισόδια ως Kit Jennings στη σειρά τρόμου "Slasher" του Netflix.

Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε στις σειρές "Designated Survivor" των ABC/Netflix, "Ransom" του CBS και "American Gods" του Starz.

Στον κινηματογράφο, έπαιξε στις ταινίες "Firecrackers" και "Pyrenees", ενώ ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο "The Intersection".

Όπως αναφέρει το DeadLine, ο Robert Cormier άφησε πίσω του τους γονείς του Robert και Lisa. τις αδερφές του Brittany, Krystal και Stephanie και τη γιαγιά του Joanne.


Πληροφορίες από: DeadLine - The Hollywood Reporter - IMDb