Breaking News

Η Κ. Δανδουλάκη απαντά στον Χ. Πολίτη: «Εγώ θέλω να είναι γερός, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία σχολίασε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Πολίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο που πρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου (δείτε το 2ο βίντεο στο τέλος). Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Όταν μιλάω και αποφασίζω να πω κάτι, θα πω μόνο την αλήθεια. Αν δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, δεν θα πω τίποτα απολύτως... Πίστεψέ με και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω πολύ, περάσαμε μαζί τόσο υπέροχα χρόνια...

Στη "Λάμψη" περνούσαμε υπέροχα, αλλά και δύσκολα γιατί ήταν απαιτητικό, είχαμε να μαθαίνουμε πολλά καθώς ήταν καθημερινή η σειρά.

Θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος μου είναι πάντα ο Χρήστος μου και στεναχωριέμαι από κάτι μονάχα... Όταν περνούν τα χρόνια, αν μέσα σου στοιβάζεται μόνο λύπη και αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα κι αυτό σου καταστρέφει τη ζωή. Εγώ θέλω να είναι γερός, δεν έχω τίποτα αρνητικό. Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα. Εγώ θυμάμαι τον Χρήστο να με προσέχει...

Τα χρήματα είναι κάτι που δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι κάτι που δεν μπήκε ποτέ ανάμεσά μας. Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι - ίσως να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος και στεναχωριέμαι γι' αυτό - κρατάνε, τους βασανίζουν τα αρνητικά της ζωής. Αυτό τους κάνει η ζωή να τους ανταποδίδει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια μόνο αρνητικά. Εγώ δεν το κάνω ποτέ αυτό. Εμένα η ψυχή μου είναι ένα θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους τους μεγάλους που έχω περάσει, τους οποίους βάζω στην άκρη. Τις άλλες λύπες τις ξεχνάω.

Δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και του το στέλνω, την αγάπη που του έχω και όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη... Πάμε μπροστά μόνο με την αγάπη... ».