Breaking News

Η εξομολόγηση της Άννας Φόνσου: Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Παρασκευής (23/9), η Άννα Φόνσου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Μαρίνο, τον οποίο είχε φιλοξενήσει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Συγκεκριμένα, είπε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο:

«Τον Γιώργο Μαρίνο τον θαύμαζα πολύ αλλά δεν τον ήξερα. Πήγαινα στη Μέδουσα γιατί μου άρεσε πολύ, αλλά δεν μας είχε συστήσει ποτέ κανένας. Μια μέρα, που είχα πρεμιέρα στο θέατρο, με πήρε μια κυρία τηλέφωνο και μου είπε "Κυρία Φόνσου είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα. Θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του γράφω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος". Τρελάθηκα και της είπα "Έρχομαι".

Αυτό έγινε πριν δυο - τρία χρόνια. Πήγα εκεί, τη βρήκα και μου έδειξε το σπίτι. Χτύπησα πολλές φορές, δεν απάντησε κανένας και φώναξα την αστυνομία. Μπήκαμε μέσα με την κυρία (τη γιατρό) και μία φίλη μου, άρχισα να φωνάζω εγώ "Γιώργο, Γιώργο" κι ακούστηκε μια φωνή "Κατεβείτε κάτω, αλλά έχω σκυλιά και... δεν μιλάνε ελληνικά". Κατέβηκα κάτω, όπου ήταν ο Γιώργος, ο οποίος ήταν αδύνατος και κούκλος. Έκλεισε τα σκυλιά και με ρώτησε ποια είμαι. Του απάντησα "Η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρήστε και ήρθα να βοηθήσουμε". Μου είπε "Ναι ταλαιπωρούμε και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, γιατί έχω έναν πόνο εδώ"...

Του είπα να πάμε στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Πήραμε τηλέφωνο, ήρθε το ΕΚΑΒ και τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό η γιατρός, η φίλη μου κι εγώ. Πήγαμε κατευθείαν στην εντατική, καθώς είδαν ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα. Είχε πάθει έμφραγμα...

Το βράδυ ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο, έλεγε "Έχω ασφάλεια και θέλω να πάω αλλού"... Τον πήγαμε σε άλλο νοσοκομείο - όλος με το οξυγόνο - και την άλλη μέρα του έκαναν μπαλονάκι. Ανεβήκαμε πάνω σε μια σουίτα, ήρθε ο ασφαλιστής και μου είπε ότι "Έχει τελειώσει η ασφάλεια του, 27.000 ευρώ"... Στην κατάσταση που ήταν ο Γιώργος δεν τον ξύπνησα και είπα να εγγυηθώ εγώ και να δώσω τα χρήματα. Υπέγραψα και στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο τους φίλους του, αλλά δεν ήρθε κανένας! Ούτε ένας! Εδώ θα το πω και όποιος θέλει να με διαψεύσει. Ούτε ένας! Μόνο είχε έρθει η Κάτια Δανδουλάκη, όταν του έβαλαν το μπαλονάκι. Κανένας άλλος αν και τους είχα πάρει όλους τηλέφωνο...

Ήταν μαζί του μόνο ένας, ο κ. Βασίλης ο οποίος μου είπε ότι του χρωστάνε λεφτά και θα καλυφθεί η ασφάλεια, όπως και έγινε.

Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, τον πήρα στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου ερχόταν και ο κ. Βασίλης. Ο Γιώργος του βάφτισε τα παιδιά του. Μετά από περίπου ένα μήνα φιλοξενήθηκε σε δομή της Μαριάννας Λάτση. Μία μέρα πήρα τηλέφωνο στο ίδρυμα και μου είπαν ότι έφυγε με τον κ. Βασίλη, χωρίς να πουν πού πάνε.

Με πήρε αυτός ο κ. Βασίλης - με έβpισε κιόλας - και μου είπε "Μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, πού είναι και τι κάνει, διότι θα σε βρουν σε πεζοδρόμιο σκοτωμένη"... Τελικά έμαθα ότι τον περιποιείται πολύ καλά αυτός ο κύριος, σε ένα σπίτι που έχει διαλέξει ο Γιώργος να μένει. Έτσι, σταμάτησα να ασχολούμαι...».