Breaking News

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Ρόκκος δεν έχει καμία ευθύνη, τον ευχαριστούμε για την ευαισθησία του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε καλεσμένος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσφατο ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη, όπου 3 χιλιόμετρα μακριά έδινε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος. Τα τραγούδια από τη συναυλία κάλυπταν τα λόγια των ηθοποιών της παράστασης, που ανέβηκε στο Θέατρο Δάσους. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην Ελένη Τσολάκη:

«Έχει συμβεί κι άλλες φορές στη Θεσσαλονίκη, το ξέρω κι από άλλους θιάσους. Στα δύο θέατρα - κυρίως στο Θέατρο Κήπου, που είναι το μικρό θέατρο της πόλης, αλλά και στο Θέατρο Δάσους -, δεν ελέγχουν οι αρμόδιοι να μη συνλειτουργούν και συνυπάρχουν δύο παραστάσεις, ο οποίες συγκρούονται.

Με τον Ρόκκο δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα δεν βλέπω και το λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Δεν χρειάζεται. Δεν έφταιγε ο άνθρωπος. Είπαν στους μουσικούς να παίξουν. Δεν έχει καμία ευθύνη, προς Θεού, τον ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία του...

Εκνευρίστηκα γιατί τα 2/3 του θιάσου αλλά και οι θεατές είναι φιλοξενούμενοι κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες... Δεν είναι δυνατόν να μην οργανωθούν σωστά η παράσταση με τη συναυλία... 

Συμβαίνει σε όλες τις πόλεις που έχουν τουρισμό, να ακούγεται μια μουσική από μακριά αλλά... τόσο όσο. Εδώ μιλάμε για παραστάσεις που δεν μπορείς να μιλήσεις. Ακούς μια άσχετη μουσική με την παράσταση, η οποία χρειάζεται ατμόσφαιρα και παύσεις... Οπότε ήταν φυσιολογικός ο εκνευρισμός μου... Αν δεν το κάνουμε θέμα θα συνεχιστεί και αυτό το "διαστρoφικό" θα το θεωρούμε φυσιολογικό. Δεν είναι φυσιολογικό...».

Δείτε στο βίντεο του Open ολόκληρη τη συνέντευξη.