Breaking News

Γ. Καπουτζίδης: «Ο Π. Νάτσης είναι πάντα εκεί, δυσκολεύτηκα όταν πήγα να δω το δέκατο επεισόδιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στην απώλεια του ηθοποιού Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

«Το πολύ μεγάλο πράγμα που έζησα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι έχασα έναν φίλο μου... Πέρυσι ήταν φοβερά δύσκολο να συζητήσουμε για να κάνουμε το "Σέρρες 2", ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε, γιατί περάσαμε όμορφα σε αυτή τη σειρά, αγαπηθήκαμε, δεθήκαμε και νιώθω ότι αυτή η ιστορία μπορεί να πει πολλά πράγματα. Ο Πάνος είναι πάντα εκεί και θα είναι πάντοτε η ιστορία του, ό,τι και να γίνει από δω και πέρα», είπε συγκινημένος ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Μου λείπει πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε και με τα παιδιά από την παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!" και είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνεις. Μιλάς ακόμη γι' αυτόν, λες ιστορίες... Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου να δω τη σειρά, χαίρομαι... Δυσκολεύτηκα μόνο όταν πήγα να δω το δέκατο επεισόδιο... γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.