Breaking News

Κάρμεν Ρουγγέρη και Ανδρέας Κουλουμπής σε μία σπάνια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ1 βρέθηκε στο σπίτι της Κάρμεν Ρουγγέρη και του Ανδρέα Κουλουμπή. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον σπουδαίο βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 1968.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη εξομολογήθηκε: «Γνωριστήκαμε το 1967 στη Λυρική Σκηνή. Ο Ανδρέας ήταν σολίστ κι εγώ ήμουν τότε χορωδός. Ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά. Τον είχα εpωτευτεί από τη φωνή του χωρίς να τον έχω γνωρίσει... Επί 50 χρόνια παίρνουμε μαζί το πρωινό, το οποίο είναι σαν να είσαι σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων».

«Κάνω πρόβες στο σπίτι, πλένοντας τα πιάτα», σημείωσε ο Ανδρέας Κουλουμπής, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν όταν η σύζυγός του έδωσε μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα είχε διαγνωστεί σε πολύ αρχικό στάδιο με καρκίνο στον μαστό.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν η Κάρμεν αρρώστησε. Ήταν μαύρη περίοδος αυτή για μένα, γιατί είναι κάτι το φοβερό το να πάσχει κάποιος, που είναι τόσο δεμένος μαζί σου», είπε ο πρωταγωνιστής της όπερας.

«Ήταν μικρό, έκανα αμέσως την εγχείρηση και αφαιρέθηκε. Τίποτα δεν ήταν γιατί το πρόλαβα στην αρχή», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, η Κάρμεν Ρουγγέρη ρωτήθηκε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην κωμική σειρά «Η ώρα η καλή».

«Δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Μου λείπει από την τηλεόραση, είναι πολύ αξιόλογος ηθοποιός», απάντησε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.