Breaking News

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο σκέφτηκα ότι η ζωή είναι ένας κύκλος...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε η  Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος - που έχει εκδώσει από το 1995 πάνω από 25 παιδικά βιβλία - μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια των γονιών της και το γάμο της με τον συνθέτη και σπουδαίο βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ανδρέα Κουλουμπή, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Μεταξύ άλλων, η Κάρμεν Ρουγγέρη αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που είχε. «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, σκέφτηκα - και μπόρεσα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα - πως μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι, όπως όλος ο κόσμος, είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει», τόνισε στην εκπομπή του Open.

Νωρίτερα, εξομολογήθηκε: «Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου... Έχασα τον κόσμο γύρω μου... Και μετά με τη μανούλα μου το ίδιο. Δεν ήμουν στην κηδεία της, γιατί ήμουν στο εξωτερικό... Είναι καλύτερα για μένα γιατί δεν την είδα νεκρή, την έχω στο νου μου ζωντανή και γλυκιά όπως ήταν. Και τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί, μπαίνοντας στην εκκλησία και αντικρίζοντας το φέρετρο, λιποθύμησα».