Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 41 - 42 (πρώτα 2ης σεζόν)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 24/9/22, 
στις 20:00 - Επεισόδιο 41: Η Κατερίνα σώζεται κυριολεκτικά από θαύμα όταν η σφαίρα που προοριζόταν για τον Μαρίνη, παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ο Αλέξανδρος την κρατάει στο νοσοκομείο για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά και ο έpωτάς τους ξαναφουντώνει.

Η Ροζαλία δεν μπορεί να αντισταθεί πια στον Δημήτρη και η Φρόσω τα ξαναβρίσκει με τον Βλάσση. Η κλινική αναστατώνεται από τους δημοσιογράφους που, από άγνωστη πηγή, έμαθαν για την απόπειρα δολοφονίας κι ένας δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη απ’ όσους ήταν παρόντες με απρόβλεπτες συνέπειες...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Αλέξανδρος Μούκανος (Μαρίνης), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Παπα – Νεκτάριος), Γιώργος Ρουστέμης (Αναστασίου, δημοσιογράφος), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης).

Κυριακή 25/9/22 - Επεισόδιο 42: Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος είναι πάλι μαζί, ευτυχισμένοι και αποφασισμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Ηρακλής λέει στον Αντώνη πως έμαθε ότι η Κατερίνα είναι κόρη του, αλλά ο Αντώνης τον αποθαρρύνει απ’ το να το πει ακόμα στην Κατερίνα. Όταν τη συναντάει είναι συγκινημένος και αμφιταλαντεύεται αν θα της το πει, παρ’ όλα αυτά ακολουθεί τη συμβουλή του Αντώνη. Τέλος, η Ιωάννα λέει στη Νατάσα πως έχει ξεσπάσει σκάνδαλο για τον Αλέξανδρο και τη λάθος διάγνωση που έκανε στην Κατερίνα...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Κατερίνα Κοκώση & Χρυσούλα Κοκώση (κόρες Πέτρου – Μαρκέλλας), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης).


Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ