Breaking News

Μάγδα Τσαγγάνη: «Το 2009 νίκησα τον καρκίνο, αυτό που ζω τώρα δε νικιέται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον ΑΝΤ1 μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς το διαμέρισμά της καταστράφηκε από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην οδό Αχαρνών, σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε από το καμένο σπίτι της στην κάμερα του Πρωινού:

«Αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να μην είμαι εγώ, αισθάνομαι σαν παράλυτη. Εδώ είμαι από το '60 που αγόρασα το σπίτι. 

Δεν θα μείνω ξανά εδώ ποτέ. Όταν έγινε η έκρηξη ήμουν όρθια με ένα φιλικό μου ζευγάρι. Ήμασταν έτοιμοι να πάμε σε μία δουλειά. Άκουσα το μπαμ, κοίταξα τον πολυέλαιο και είδα ότι ήταν ακούνητος... Μας έσωσε τη ζωή ένας κύριος, ο οποίος μας είπε να ανέβουμε στην ταράτσα. Πηδήξαμε στη διπλανή πολυκατοικία, κατεβήκαμε και βγήκαμε από την άλλη οδό. Καταστράφηκαν τα πάντα, όπως και τα ρούχα. 

Τώρα μένω σε ένα φιλικό μου ζευγάρι. Μας είπαν να πάμε να μείνουμε στις κατασκηνώσεις του Μαραθώνα, αλλά εγώ αρνήθηκα. Θα κάνουμε μήνυση όλοι οι ιδιοκτήτες, αλλά είναι χρονοβόρα ιστορία. Ενδέχεται η πολυκατοικία να είναι πλέον μη κατοικήσιμη.

Θα μου λείψει το σπίτι, εδώ μεγάλωσα. Το αγόρασε το '60 ο πατέρας μου. Αν δεν βρω να νοικιάσω στην Αθήνα μια οικονομική γκαρσονιέρα, θα πάω μόνιμα στην Αίγινα... Το 2009 νίκησα τον καρκίνο, αυτό που ζω τώρα δε νικιέται».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.