Breaking News

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Δεν συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, αν κατέβαινε στη γη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε λίγες ημέρες, στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την απώλεια του αγαπημένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Συγκίνησε η κόρη του, Μαρία Κλάρα, η οποία δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

«Δεν συνηθίζεται η απουσία του, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία του στιγμή. Νιώθω ευλογία. Ήταν σαν να το επέλεξε εκείνος, γιατί εγώ δεν ήθελα να πάω. Ήθελα να πάω κάπου με τους φίλους μου, αλλά επέμενε πολύ να είμαι εκεί... Ήμασταν οι δυο μας στην ουσία. 

Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα... Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στη γη, θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και ο μεγαλύτερος έpωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, ήταν συνέχεια δίπλα μου και τσακωνόμασταν πάρα πολύ γιατί ήμασταν ίδιοι.

Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια του. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το "Μου λες τα μάτια σου ", το οποίο έχει γραφτεί για μένα...

Μετά την απώλειά του βρήκα συμπαράσταση από τους μισούς που ευεργέτησε, που είναι ακομπλεξάριστοι. Από τους άλλους μισούς, που δυστυχώς έχουν ακόμα ανάγκη, έχουμε δεχτεί και "μαχαιριές".

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει συναυλία - αφιέρωμα στο Κατράκειο. Σε όλες τις συναυλίες που έχουμε κάνει για τον πατέρα μου, μου κόβονται τα πόδια...».

Δείτε το βίντεο του Mega.