Breaking News

Nations League: Φινάλε με νίκη για την Εθνική (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης (27/9), η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την εξαιρετική της πορεία στον 2ο όμιλο της League C του Nations League, επικρατώντας 3-1 της Β. Ιρλανδίας στο γήπεδο της Ριζούπολης, ύστερα από καλή εμφάνιση. 

Η Εθνική μας σημείωσε πέντε νίκες σε έξι αγώνες, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά από την 4η αγωνιστική. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, το 1-0 για την Εθνική πέτυχε ο Πέλκας στο 14΄ με κοντινή κεφαλιά ψαράκι από σέντρα του Μπάλντοκ. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Μακεδόνα μεσοεπιθετικού με το εθνόσημο.

Οι Ιρλανδοί ισοφάρισαν 1-1 στο 18΄ με τον Λέιβερι και στο 55΄ ο Γιώργος Μασούρας - μετά από κλέψιμο του Μάνταλου και ασίστ του Μπακασέτα - έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Φάρελ. Ήταν το τέταρτο γκολ του διεθνούς επιθετικού με τη γαλανόλευκη.

Το 3-1 ήρθε στο 80΄ με ωραίο μακρινό σουτ του Πέτρου Μάνταλου, το έκτο γκολ για τον Θρακιώτη χαφ με την Εθνική.

Η πρώτη αλλαγή της Β. Ιρλανδίας, μόλις στο 9΄, ήταν αναγκαστική καθώς τραυματίστηκε ο Τόμσον και αντικαταστάθηκε από τον Σάβιλ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μπακασέτας (76΄ Μπουχαλάκης), Μασούρας (76΄ Χατζηγιοβάννης), Πέλκας (67΄ Φούντας), Ιωαννίδης (67΄ Δουβίκας), Μάνταλος (91΄ Γούτας).

Β. Ιρλανδία: Φάρελ, Μπράντλεϊ (68΄ Τσαρλς), Φλάναγκαν,Έβανς, Λιούις (76΄ Φέργκιουσον), ΜακΝάιρ, ΜακΚαν, Ντέιβις, Τόμσον (9΄ Σάβιλ), Μαγκίνις (76΄ Μακμέναμιν), Λέιβερι (67΄ Γουάιτ).



Δείτε τα γκολ του αγώνα στο βίντεο του Mega.