Breaking News

O Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το γιο του - «Είναι η μεγαλύτερη αγάπη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον επόμενο κύκλο του MasterChef αναφέρθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε και για το γιο του, όπως και για το νέο του πρότζεκτ.

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2022, ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

«Το όνομα του γιου μου είναι Κωνσταντίνος. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες, αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Ειδικά το πρωί που σηκώνομαι να φτιάξω το γάλα, εκεί λέω ότι "εντάξει, τελικά είμαι μπαμπάς". Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έpωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο, είναι στο παιδί σου. Πριν αλλάξω την πάνα, βλέπω... περί τίνος πρόκειται... Ο ύπνος έχει αλλάξει με το παιδί. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν "Πώς να βάλω το καρεκλάκι στο κάθισμα;". Γενικά μου δίνει συμβουλές γιατί είναι "βετεράνος" με τρία παιδιά. Το παιδί αλλάζει τις ισορροπίες στο ζευγάρι, σε εμάς άλλαξε προς το καλύτερο, είναι πολύ όμορφο και έντονο το συναίσθημα», είπε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

Νωρίτερα τόνισε για το νέο του πρότζεκτ στο Περιστέρι: «Eίναι μια ρoμαντική ιδέα που είχα. Είναι ένας χώρος ελεύθερης μαγειρικής έκφρασης».

Στο τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης σημείωσε για το νέο κύκλο του MasterChef: «Έχουμε ήδη πάρα πολλές συμμετοχές και περιμένουμε να δούμε κόσμο που αγαπάει τη μαγειρική».