Breaking News

Σ. Πέτσας για επίθεση με τρικάκια του Ρουβίκωνα στο σπίτι του: «Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/9), μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Τα μέλη της οργάνωσης πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε 4 προσαγωγές, σύμφωνα με το Open.


Ο Στέλιος Πέτσας έγραψε στο Twitter: «Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου - την ώρα που βρίσκονταν μέσα η αvήλικη κόρη μου - ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις».


Νωρίτερα, την Τετάρτη, ο  αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είχε αναφερθεί στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση του - κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνέντευξής του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 - ότι «όποιο νοικοκυριό, στην Ελλάδα, δεν προσαρμόζεται στα νέα ενεργειακά δεδομένα, πεθαίνει».

Σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter, ο κ. Πέτσας τόνισε: «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι».