Breaking News

Γ. Πιλίδης για Σ. Κωνσταντινίδη: «Ήθελε να μου τη στήσει, του είπα ότι είναι... τσιράκι της Ομοσπονδίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, όπως και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πιλίδης.

Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, ο Γιώργος Πιλίδης είχε «εκραγεί» στην εκπομπή «Τι λες τώρα», κατά την έντονη συζήτησή του με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης. Μάλιστα, στα social media υπήρξαν τότε αντιδράσεις σχετικά με την αντίδραση που είχε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. 

Ο Γιώργος Πιλίδης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»: «Να μετανιώσω γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια; Απλά δεν αρέσει σε πολλούς και στους κυρίους της Ομοσπονδίας, αλλά εγώ θα πάω μέχρι τέλους κι ας χάσω τα πάντα. Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ο κ. Κωνσταντινίδης ήταν σε φωτογραφίες με αυτό το... γουρούνι της Ομοσπονδίας. Να είναι μαζί, να δουλεύουν και να συνεργάζονται. Μετά κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω...».

Και πρόσθεσε: «100% ήθελε να μου τη στήσει. Αλλά να τη στήσεις σε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια, δεν γίνεται. Να μου κάνουν τι; Ότι με έβγαλαν με τον δικηγόρο; Και;... Μου έστειλε 100 μηνύματα, μου είπε "Έλα να κάνουμε ένα βίντεο μαζί για να σου δείξω ότι δεν ήμουν με την άλλη μεριά, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση". Του είπα "Κατάλαβα ποιος είσαι... Είσαι ένα τσιράκι της Ομοσπονδίας κι εσύ"...».